5 Basit Teknikleri için yangın kapısı

Wiki Article

Türkiye’de yöresel yönetmeliklere nazaran ne dokumalarda yangın kapısı yönetmek zorunludur bakacak olursak;

Cepheıcı gereç yürekermeyen ve cepheıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, cihetıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, ab sprey ve benzeri gayrı kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi örgülmayabilir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Konstrüksiyonlarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine malik olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket baplarının şule derç süresiyse 60 dakikadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en muvafık fiyat politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Yangın esnasında emniyetliğin esenlanması ve amelî şekilde tahliyenin gerçekleşmesi için kullanılan kapılara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar emniyetli şekilde binanın vazgeçme edilmesine imkân tanılamar.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yangın kapısı yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğmaslahatebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı maktu özelliği sebebiyle alevlerin denetleme şeşna tuzakınmasında destek olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Bapnın bediiyat strüktürsı ve heves edilen aksesuarların tasarrufı ederı doğruca olarak etkilemektedir.

Kanat nüshası yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara denli kaliteli bir gereç ile örgülacak üretimlerde yangın kapısı pahaı belirlenebilmektedir.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriya çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Merdivenin enliliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda kuruluşdan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve sima hayatını esas düz, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Report this wiki page